Whatever you need

Over ons

In een notendopje
Wij zijn WYN. Je spreek het uit als [win]. Whatever You Need, een platform waarbij je elk digitaal product kan krijgen zonder dat er fysiek contact voor nodig is. Op een makkelijke en overzichtelijke manier brengen wij je in contact met personen die je kunnen helpen met het product wat je nodig hebt. Wij begrijpen heel goed dat het soms zo ingewikkeld is om iemand te vinden die een logo voor je kan maken of een website voor je kan bouwen. En waarom doen mensen ook altijd zo vaag om de prijs?

Bij ons is het direct duidelijk wat een product kost. Je krijgt namelijk meteen drie opties te zien in de vorm van drie verschillende pakketten. Elke pakket heeft zijn eigen prijs en voorwaardes. Daarnaast kan je door onze chatfunctie heel makkelijk afstemmen met de persoon waar je voor hebt gekozen. Uiteindelijk geef je een akkoord en de afspraken worden duidelijk weergegeven.

Waarom bestaat Wyn?
Wij zagen zo vaak oproepen van mensen die iets nodig hadden voor hun bedrijfje. Een logo, een website of teksten voor al een bestaande website. Wij zagen de oproepen voorbij komen via facebook groepen of Instagram stories. Zo’n oproep kan heel goed werken maar het bereik is wel beperkt tot je eigen netwerk en misschien nog het netwerk van één van je vrienden. Wij vonden dat daar wel een betere oplossing voor moest zijn. Eén verzamelpunt waarbij je diverse profielen kan inzien met allerlei verschillende skills waar je uit kan kiezen. En zo is WYN ontstaan! Whatever You Need. Alles wat je nodig hebt en meer voor je bedrijf, hobby, studie en ga zo maar door. Het maakt niet uit hoe groot of klein, er is iemand te vinden die het voor jou kan maken via WYN.

Wat doet Wyn?

WYN biedt een platform aan voor opdrachtnemers die een profiel kunnen aanmaken en daarop hun skills bekend kunnen maken. Zij kunnen vervolgens eerder gemaakte producten uploaden. Het profiel kan je eigenlijk zien als een portfolio.

Iedereen die vervolgens iets nodig heeft kan dan contact opnemen via de chatfunctie. De chatfunctie zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken altijd in te zien zijn voor beiden partijen. Zo is het gedurende de samenwerkingsperiode altijd duidelijk hoe lang de opdrachtnemer over de opdracht mag doen, hoe vaak de opdrachtgever het product mag “wijzigen” en aan welke voorwaardes het eindproduct moet voldoen.

WYN houdt het geld vast voor de partijen totdat iedereen tevreden is. Zo weet je zeker dat de opdrachtnemer niet het geld neemt en vervolgens niets aanlevert. Voor de opdrachtnemer geeft dit ook de veiligheid dat de opdrachtgever de opdracht niet zomaar kan cancelen. Ook is het voor de opdrachtnemer helder waar het product aan moet voldoen zodat de uitbetaling kan plaatsvinden. Zo is er voor beide partijen geen gevaar.

Mocht het zo zijn dat er toch een meningsverschil optreed, dan kan WYN altijd helpen met het bemiddelen van een oplossing. Ook dat is één van de redenen om voor WYN te kiezen. Wij helpen je graag verder mochten er een probleem voorkomen.

Onze kernwaarden

 • Kwaliteit
 • Betrouwbaar
 • Innovatief
 • Respectvol
 • Laagdrempelig
 • Diversiteit

De geleverde producten moeten van goede kwaliteit zijn maar voor kwaliteit hoef je niet altijd diep in je zakken te graven en het is ook niet alleen verkrijgbaar bij grote bedrijven.

Het platform is zodanig in elkaar gezet dat afspraken altijd duidelijk zijn, betaling wordt vrijgegeven wanneer het product is afgeleverd naar tevredenheid van de opdrachtgever en mocht je er toch niet uitkomen met de opdrachtnemer is WYN altijd bereikbaar om te bemiddelen.

Wij geloven in de mogelijkheden van de digitale wereld, de skills van de opdrachtnemers en de vindingrijkheid van de opdrachtgevers. Geen opdracht te groot of te klein.

Omdat het contact alleen via de chat/mail functie van het platform zal plaatsvinden is het erg belangrijk dat dit op een respectvolle manier gebeurd. Voor de bedenkers en werknemers van WYN is het van belang dat iedereen op een respectvolle manier met elkaar omgaat. Gescheld, gevloek en alles wat er op lijkt zal dan ook niet getolereerd worden op WYN. Wij horen dan ook graag wanneer communicatie niet op een respectvolle manier geschied.

Het is voor ons belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van WYN. Jij die een paar teksten vertaald moet hebben voor je scriptie, je moeder die haar eten gaat verkopen en dus een logo nodig heeft voor op haar leuke bakjes, je oma die een website nodig heeft omdat ze een clubje is gestart met een aantal buren, voor een vriend die een voedingsschema nodig heeft en ga zo maar door. Als het product digitaal te versturen is, dan kan je krijgen via WYN!

Zoals jullie vast gezien hebben in onze campagnes geloven wij in diversiteit. WYN is voor iedereen, door iedereen. Heb je skills dan kan je een profiel aanmaken en aan de slag! Heb je trouwens nog leuke ideeën voor ons om de diversiteit te promoten of te verbeteren, laat het ons dan weten en neem contact met ons op! Wij staan altijd open voor leuke ideeën.

Whatever you need.

Wat zijn onze unique selling points(onderscheidend vermogen)?
Wij proberen ons te onderscheiden op de volgende punten:

 • Bemiddeling mocht je er echt niet uitkomen
 • Makkelijk communiceren via onze chatfunctie
 • Keuzevrijheid
 • Zekerheid/geld terug garantie
 • Financiële vrijheid
 • Laag drempelig
 • Gratis registratie